The Night I Slept on the Sofa

Me : I go out for a while ah. Teh Tarik with Friends
Wife : Always go out. Siang malam pun nak keluar

We Fought

Me : Then I do what at home ? Ok lah, watch ESPN
Wife : Cannot, am watching AFC

We Fought

Me : I take photolah lah, practice camera
Wife : Work oso camera, at home oso play with camera

We Fought

Me : Okalaaaaa… I take your photo lah.
Wife : Take nicely ah…

Me : How ?
Wife : Eeee.. your camera so lousy lah. Make me look so old. Ada wrinkles lagi… eeee

We Fought

Me : Yer lah, you pun bukannya muda sangat pun. Not my camera’s fault lah..
Wife : £%”$”^^”%”$!$”$

Me sleep on the sofa that night .. sighhhh !!!

Advertisements

12 Responses to “The Night I Slept on the Sofa”

  1. Pak jin

    nasib baik atas sofa jer.. kalau luar pintu rumah.. perghhhh

  2. Leh geng ngan Farah sebab suka tenguk AFC.. betul kata Zareda nasib baik kat sofa aje.

  3. I can empathize with the “take photo” scene. Asyik belek camera siang malam. Pergi shopping beli camera-related gadgets aje. Orang suruh beli cabinet nak letak baju yang bertimbun-timbun dalam semua bilik, dia pergi beli “dry cabinet” buat letak camera & lenses dia. Aaaaaarrrrrgggghhhhh!!

    Nasib baik you tidur atas sofa tau. Nasib baik dia tak suruh you balik rumah mak you, or dia tak balik rumah mak dia 😀

  4. hehee.. kesiannya ada orang kena tido atas sofa..
    lain kali buat lagi ya.. best kan tido atas sofa tu 😛

  5. bak kata arwah p.ramlee dlm pendekar bujang lapok…

    kasihannnnnnn….

    hehehe

  6. aiyohhh,so bagus ur camera,kalu I pun suruh delete woooooo…. Sofa mahal takpe, sodap gak tido kan,kan,kan??? :p

  7. Tu lah eddie…len kali jgn cakap org pempuan dah tak muda lagik tau….sensitip woooo…

    Seb baik tido kat sofa…kalau kene tidur luar rumah…lagiklah sakit2 badan tu…

  8. Salam Eddie,
    Tentang kamera tu setuju. Isteri selalu sound, nak hantar gambar kat surat khabar mana ni, asyik ambik gambar je mana2 pergi. Hahaha…

  9. Sejak bila u pandai teh tarik with friends?

    P/S:
    – I only let my darling main golf twice a month, the other weekends tu, kena spend time with both of us….
    – Next time pegi teh tarik tu, bawak wife tu sekali… gerenti tak bising punya 😉

  10. Awak ni, I perceived, macam got a lot of resentments aje ke teman, sampai hati published muka teman seada-adanya. BTW, Farah checked her cholesterol level tak?

  11. Ada TV tak depan sofa….. itu sudah bagussssss….

  12. nice photo n story

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: