Second : Kamelia feat Radja Jin.

By eddieputera

January 13, 2008

Category: Uncategorized

28 Comments »

Iklan Palsu lagi : Singles terbaru kumpulan Radja Jin
Kini hangat dipasaran, Adiejin dan Radja telah melancarkan Singles pertama mereka di pasaran antarabangsa
Tajuk Lagu – Kamelia : Be the first to listen. Click below for an exclusive preview of the song

Juwie : Macamana Abang Jin boleh tiba tiba dapat ilham untuk rakam lagu ini ?
Adiejin : Pada satu petang ahad tu. Farah tak der rumah, hujan lebat kat luar, Astro tak der siaran, nak cuci pinggan malas so, saya pun capai gitar buruk saya dan imagine saya dalam recording studio. Maka ter rekodlah lagu ini.
Juwie : Tak sangka boleh jadi hit yer. Ada terdengar desas desus bahawa abang Jin gunakan populariti Radja untuk mem fofular kan Adejin. Tolong komen sikit.
Adiejin : Apa pulak. Dia orang jeles jer tu. Adiejin dah femes dulu dari dia Radja tau. Kan dalam kitab kitab lama dan usang banyak sebut pasal kisah kami.. Kisah Raja segala Jin ?
Juwie : Loyar buruk ko ek. Macamana kumpulan Radja boleh terlibat dalam pembikinan ni ?
Adiejin : Haha..Photoshop lah mengong. Curi gambar kat internet, pastu paste gambar haku.
Juwie : Minat nak jadi penyanyi ker abang Jin ?
Adiejin : Memang saya minat. Tapi cita cita saya dulu nak jadi angkasawan tapi apakan daya saya fail masa temuduga.
Juwie : Owh, fail dalam bahagian apa tuh ?
Adiejin : Well, saya fail pada tahap awal awal lagi. Saya fail Test Sunsilk.
Juwie : Apa ?
Adiejin : Sebenarnya saya calun yang lagi besar peluang daripada Muzafar. Tapi di saat akhir, Sunsilk minta angkasawan yang berjaya nanti untuk membuat test ujian makmal untuk shampoo terbaru mereka semasa di angkasa lepas.
Juwie : Jadi ?
Adiejin : Saya fail lah ..
Juwie : Yerlah kenapa ?
Adiejin : Sebab Muzafar pass lah.. bodoh
Juwie : Apa kata kiter bodoh lak. Cuba lah cerita detail sikit kenapa Abang Jin fail….!!!
Adiejin : Sebab saya pun malas lah nak pergi. Buat experiment bodoh cam tuh ..
Juwie : Jap jap.. HAHA HAHA .. HAHA. saya tau. Sebab Muzafar lagi banyak rambut dari you ek ? HA Hah..
Adiejin : Mulut cam taik…Aku sepuk kau baru kau tau…
Juwie : Hehe.. ok k. last sekali. Ada tak dapat jemputan untuk menyanyi di hard rock ker Planet Hollywood ke dalam masa terdekat ni ?
Adiejin : Kalau ada pun tak nak sebab malu. Saya tak setanding ngan Raihan yang baru baru ni buat show kat Planet Hollywood untuk Anugerah Industri Musik. Yerlah, bagus depa tuh, nyanyi lagu lagu puji nama tuhan. Bergegar habis kot botol botol arak dalam Planet Hollywood tu masa depa nyanyi kot. Tersedak kutu kutu yg dok sebat Brandy and Coke masa tuh. Terer betul orang melayu…heheh… Yerlah, kita jer yang berani puji puji Allah dalam Pub jual arak. Sungguh tegar.
Juwie : Abang Jin perli ker apa ni ? Juwie tak paham.
Adiejin : Tukar topic ah.
Juwie : Oklah, Kak Farah tak marah ker Abang Jin buat bender bender merapu macam ni ?
Adiejin : Eleee…
Juwie : Apa ? elee apa ?
Adiejin : ek eleeee… itu pun nak tanya.
Juwie : Jawab lah ?
Adiejin : eh eh .. paksa kiter lak..tah apa apa . Dah lah..
Rakaman wawancara ini hanya boleh disiarkan setakat ini kerana Juwie telah diugut supaya tidak menyiarkan yang selebihnya.
That’s it…………… ngarut pagi senin…See ya next senin lak. Tunguuuuu !!!!..
Advertisements

28 Responses to “Second : Kamelia feat Radja Jin.”

  1. hahahahah….pagi lagi I dah tergelak kat depan pc baca wawancara ni. sian si juwie tu kena layan JIN macam ni….

  2. hahaha sma ngan rina pepagi dah kena klentong olih jin….

  3. Adoi Jin.. sedih la you terlepas peluang jadi astronaut! LOL! But the pict is gooood… Keep on merapu-ing.

  4. Aduhai cam nak mampus haku gelak.. lagu tu kalau donload jual.. leh kena tangkap tak tak de copyright

  5. kelas tu..
    ada bakat sesangat.. bab merapuing!
    keep it up man, u lite up my monday!

  6. Hahahah…baik tak kene hempuk dgn gitar kapuk si Juwie tu…kalau tak masuk paper…

    Suara djin ke tu?…serak2 basah…heheheh

  7. HA HA HA HA HA HA HA….

    *entri ni sungguh menghiburkan hati yg tengah berduka dek kehilangan adik sharlinie…

  8. err haku lupa nak sebut tadi – sora hang hancuss!

    he he he

  9. for once i thot it was real.. betullah mengong betul ummi ni kena tipu bulat2 ngan adiejin..

    i gelak2 sorang ni kawan2 kat opis..siap shh! shh!.. lantak pilah depah.. kah kah kah..

  10. silap2 haribulan Raihan yang tersedak sebab time dia nyanyi tak dok orang nak perati, tetiba time thank you bergema tepuk sorak dari merata pub… hik, sowi.. haku tak tahu, aku saspek jer.

  11. Gosh Jin, You know what I have the recording of my yeop singing the exact song. You all ni memanglah sezaman, memang tak de lagu lain. But my bro tak gi I post kan kat blog. Dia punya lagi real Jin, penuh perasaan. Recording buat kat Ipoh masa tgh jamming dalam studio my other bro. Patutnya I tukang nyanyi, my hsbd drums, my bros guitars, but yeop plak nak nyayi all the way. Abis semua lagu Alley cats and sweet charity je yang berkumandang pada ari itiews. Tension. But yours was alright, boleh fit la dgn Raja. Raja ngok ngek ha ha ha.

  12. tak kisah dah comment pun nak gak tinggal comment lagi sekali.. tu semalam, ni hari ini punya..alkisahnyer kat opis tak bole nak dengar lagu..kena blog bagai dengan web administrator ni.. semalam balik je rumah mau dengar itu lagu..kah kah kah kah.. alamak datukk.. mula2 tu oklah..lama2 mau kelaut tu.. no hard feelings ya.. anyway you made my day..keep up the mengaruting..

  13. Eh, Mak Lijah pon nak gak gambar macam tu, cumanya sebelah Mak Lijah tu Brad Pitt. Boleh tak adiejin wat kan untuk Mak Lijah?

    By the way, tak leh dengor apakebendenya tu. So tak leh nak komen.

  14. suka hait kau lah jin!

  15. Ade adegan bukak baju ala faizal tahir tak time bikin gig?

    Pilih lagu pon ala2 zaman jin muda2 dulu…zaman kegemilangan, rambut masih penuh atas kepala yea bro?

  16. cayalah …. you make my day. what about another blog on the current judiciary hiccup. can’t wait for it !

  17. ihiks’…u r so funny!
    tipah tertipuu…hampir2 percaya it’s real..keh keh.nicee one…

  18. hahahahaha!!! sesuai masuk magazine ujang interview ni… boleh pecah usus2!!

  19. silverina..
    apalak kesian kat Julie..kesian kat saya ah..kena layan dia.hehe

    kak elle..
    semua semua kena kelentong..hehe

    D..
    Takut tak der orang dah nak layan merapu I..and idea pun dah tak banyak sebab dah tua.

    Sya..
    Mana leh donlod..nanti kena tangkap polis.

    Umi Ameer..
    Bakat merapu saya perolehi dari terlalu banyak baca blog ko rang..sampai haku jadi sewel.

  20. Kak Lady..
    Serak serak katak ah..

    KC..
    ko gelak kat Julie ker gelak kat haku nyanyi ???

    Ummi..
    gelak sorang2 ?? bahaya tuh. baik pi doktor chek.kot kot ler berjangkit jadi Jin gak.

    Mak su..
    Entah ler apa nak jadi ngan dia orang ni…nak nyanyi pun pilih2 tempat ler.

    Wiz..
    HAHAHA..yeah i know. Yeop tuh suker sangat allycats…keh keh keh .. kalau pi karaoke ngan dia pun, microphone is with him all the time.

    ummi..
    siap ko..nanti haku nyanyi lagi bebanyak..lepas ni lagu Aisyah pulak..keh keh keh

  21. mak lijah…
    huh ??? nak gambar ngan Brad Pitt. Tak leh tak leh..nanti saya bikin awak gambar sama itu Samy Vellu.. Mau ka ?

    Ely..
    hahahahaha… ko terhibur ker ely ? hahaha

    Manal..
    Yeah yeah..zaman wa rambut macam mettalica..

    Bimmer553..
    TQ TQ TQ.. we’ll see about it. Sudah makan ka encik ?

    tulipurple..
    Aik..awak tertipu ? haha.. keep coming back here, banyak lagi loyar buruk haku nanti..hehe

    neeza sharil..
    oiii..kalau pecah usus, busuk ah..sendawa bau kentut nanti…hehe. tq 4 dropping by.

  22. ek eleeee..apapun rambut radja mmg lebih banyak.

  23. AdiekJin… auwwwww… tak sabar pula rasanya kekanda nak baca Djin interview Juwie pulak! kekekekee…

  24. pecah usus terus pengsan la weeiii.. tak sempat sendawa dah… hahahaaa

  25. ih ih ih… cuci pinggan pun malas… beli dishwasher la kalau camtu… :p

  26. Salam Adie,

    Ada kelasss…… Suara tak dengar lagi.

  27. hik hik hik…layannnn

  28. radja tetap radja…..

    benci bilang cinta…. bro nanti kita jamming!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: