Posting Sebab Nak Posting

By eddieputera

November 6, 2007

Category: Uncategorized

16 Comments »

GAMBAR HIASAN
Chewi Holds a Law Degree and had obtained the
Certificate to Practice, Currently doing her MBA at a
renowned local University
Tapi lebih gemar menjadi penchacai
pencuci tandas awam..ahaks..
Saya Rasa saya nak cari GLamOur Lah… Macamana ek ?
Should I ;
1. Be a political blog and kutuk Samy Vellu all the time ? tak leh ler pulak, nanti wa kena tangkap. Or wa kritik pasal PakLah ker Tok Najib ker dan sebagainya. Maka dapat lah wa masuk TV sebab nanti RTM panggil wa untuk bertikam Lidah ngan Datuk ZAM. Glemerlah wa dan nanti di jemput oleh Keadilan untuk menjadi ketua cawangan. Tapi wa tolak dan masuk MIC instead. Sebab Wa suka sama itu Samy.
2. Wa jadi Mawi FaN Blog lah…. Wa citer mamat tu bercinta ngan saper, suka makan apa, berak berapa kali sekali, dan lain lain lagi. Ok gak tuh…tapi mana wa nak dapat informasi2 yag sebegitu ek ? Maybe wa kena start follow itu AF punya series lah. Tapi kena practice nak nangis nangis ler pulak..sebab kalau tak nangis tak AF lah… Nanti keluar headline kat URTWee, “Adiejin menagis guling guling apabila MuWee tersinggir dari AF8” Fuu..Glemer wa.
3. Tak pun, wa jadikan ini blog laman untuk gossip pasal artis ini dan artis itu. Mamat kahwin Minah, cerai sama Minachi, dapat anak bersama Dato XYZ misalnya. Senang jer nak dapat bahan cerita, wa ciplak dari majalah Mangga Masam tuh.Nanti wa punya reputasi sama macam Mama Julie. .. Auwwww… best gak tuh.
4. Ada satu lagi idea. Wa mintak nak jadi Angkasawan ker, or naik GUnung Ledang pastu berlari turun dalam masa 30 minit ker, or terjun dari KL TOwer pakai parachute ngan seluar dalam jer ker. Mesti wa akan disanjung dan nama Adiejin menjadi sebutan ramai. Wa suker wa suker. Siap dapat DAtokShip lagi tuh. Datok Panglima Adiejin.
5. Hah…ada idea bernas lagi. Wa tukar Jantina pastu masuk pergerakan UMNO wanita dan cabar Kak Pidah untuk jawatan Ketua WAnita. Ini wa rasa brilliant idea.. Kalh ker menang ker, wa tetap jadi femes seantero dunia.
Entah ler.. susah gak nak femes ni .. Tapi for now, ahahah, wa tumpang Glemer kat Buku bini wa jerlah… Sila lihat illustrasi dibawah ini. Ahaks….

Tak pelah…gambar kaki jer pun tak kisah.. Glemer gak tuh… AHAKS…

Advertisements

16 Responses to “Posting Sebab Nak Posting”

  1. Sian Farah…sampai terpengsan terbau kaki tu…

    ahak!

    😛

  2. Tak ku sangka Adiejin ini gila glamor rupanya…isk isk isk

  3. ish.. tak besh.. cari idea lain.. brainstorm lagik.. caiyuk, caiyuk… adiejin boleh, adiejin boleh.. gambar kaki pun bolehlah, sian kat the shoulder to cry on tu, kena pijak manja

  4. mak andeh..
    kaki wa harum ah..tiap tiap hari rendam ngan wangi wangian..Macam sultan sultan zaman dulu tuh..

    Sya..
    Amboi, sedap ko megata haku ek.. potong ah kamisen jual buku cam nih..ahaks..

    Mak Shu..
    betul ah..kena cari idea lain nih. Apalak kesian, sedap apa buat cam tuh..lega segala sakit bahu.

  5. terserlah keayuan kak farah dlm gambar tu…
    gambar kaki itu juga menyerlahkan lagi keayuan kak farah!!

    err buku tu boleh wat delivery ke UK ka?

  6. hahhahahah you posted my jamban picture???!!! Aiyoo yooo yoooooo!!!!! Eh bila nak upload gambar on virtual album ah??? cepattttt! 😉

  7. Elehh.. cover line konon.. tumpang glamer dengan tunjuk kaki je konon… alaa.. ada satu page tu, terang-terang gambar ada satu mamat tu dengan janggut kambing sejemput menjeling bini dia.. hehe..

  8. patutla trpejam mata kak farah melayan keasyikan bau kaki jin,heh!! BTW wa sokong no.4 kalu nak glemer,wakakakaka!!!!

  9. err… apa yg ada pada glamour? LOL… :p i emel later to confirm the book… 😀

  10. Djin…akak dah tengok gambar dlm buku tu…wah!! tumpang glemer nampaknya…hehehe…

  11. I thought Farah was closing her eyes in calm & composure. Rupanya dok pejam mata, tahan nafas tak sanggup bau kaki member… Ahahaha…

  12. Ala2 syurga di bawah tapak kaki suami la yea kaedahnya, bro jin?

    Kena ka jadi femes? kan u memang dah fofular?

  13. Aya_as..
    Delivery ker UK boleh tapi postage mahal lah.. ada member yg balik bercuti ker Malaya tak ? boleh saya kirimkan.

    Pink-Fins..
    Aiyah. Still got no time to upload ah. later later lah.

    Audra..
    Eh mana ada.. awak salah tengok buku tuh. fitnah semua tuh

    Goboks..
    hahaha…kaki ku berbau kasturi ah.

    Sastri..
    Ok Ok cans. me wait for your email.

    Kak Lady..
    tipu ah..mana ada gambar saya dalam buku tuh..akak terpedaya ngan dakyah si audra.

    Ibu..
    kaki saya harummm…betul. tak caya ? tanya Kak Lady tuh.

    Manal..
    saya fofular ? iyer ? betul ? wow…

  14. Idea nombor 5 tu paling menarik, but you need to have your wife to change her gender as well so that you could continue promoting her book and she could be you and terjun KL tower(idea 4). Best deal there. Win win situation.

  15. wiz…
    apa daa..mana syok macam tuh. ish.

  16. hahaha..kaki pun kaki lahh..;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: