Posting about PROMOTIONS

By eddieputera

October 30, 2007

Category: Uncategorized

33 Comments »

Finally farah’s maiden book has been printed and awaiting shipment to bookstores near you. Please visit www.nurfarahin.com for more details. πŸ™‚

P/S
can oso order through this blog :)). cannot guarantee any discounts but you will make this Jin a very happy man indeed… you don’t wanna make me happy meh ??? am sure you do. ahaks..

People yang akan beli buku ini secara paksarela

Catagory A : Untuk dihadiahkan kepada anak anak dan bakal menantu, cucu2. anak2 angkat dan anak sepupu, anak sedara dan lain lain

Mereka meraka ialah — Mak Andeh, Sya, Kak Lady, , Bro Zabs Kak teh , AuntyYan ( lutut ada problem ), Kak Elle, Pak Kassim , Lilyliverbird ( ahaks…), Queen of the House ( kilang sudah tutup maaa..), Mak Lijah, Awang Goneng, Ayah Pin ( dah tukar nama jadi M.Rajopin and tinggal di batu caves)

Category B : Untuk kegunaan sendiri sebab masih aktif membuat bayi ( hik hik )


Mereka meraka ialah — pB ( next year sure dapat baby lagi ), Daphne Iking ( ur baby coming maaa ) , fifi ( kot kot next year termenikah :)), Ely ( ko setahun sekali kan mengandung ? ), Nazrah ( baby dah due tu ), Audra, Jokontan the Baby Breeder, Nurazzah8, Goboklama, Norabella ( ini mungkin layak catagory A juga ), Audra, OndeOnde, Nadia Rocker, Zlaa, Wiz, Lollies, Kak Luna, Mak su, P-nut, Mulan, MobMom, Arena,

Category C : Untuk disimpan sebagai bahan rujukan masa depan


Mereka meraka ialah — Pink-Fins, Sastri, MinnieMinnie, Anisism, Rad, Atenah, UglyBa, Nadya, Profesor Manal dan lain lain.

Untuk mereka mereka yang tidak disebut, jangan ingat anda tidak perlu membeli, INGAT !! Anda mungkin termengandung lagi tahun ini.. INGAT !! suami suami anda masih tidak mahu tidur awal. INGAT !!! Berbayi bayi lah kamu sebelum kamu di bayikan.


Sekian dahulu merepek saya pagi ini…W’asalam.

Tapi beli tetap kena beli. hehe..tq.
Advertisements

33 Responses to “Posting about PROMOTIONS”

  1. Salam Adie,
    You are right, saya nak hadiah pada emak bakal cucu saya. api orang Category A ni, warga tua, tentu ada discount, sebab orang pencen.

  2. Keh!…keh!…keh!…catagory A eh??….bape hinggit tuh???…ok!.ok!.kasi le satu…at least boleh buat peneman masa kat spital nanti….errr..jangan lupa turunkan tanda tangan Farah sekali…and of your signature too.

    p/s: tarikh operation dah di pinda ke 9/11 pulak, so kena masuk wad pada 8/11 (hari deepavali tuh!) πŸ™‚

  3. Bro Zabs,

    hehe.. diskaun boleh do consider..tapi jgn cakap kat sini nanti semua orang mintak discount. email ur address to me kalau nak order.tq for ur support

    KakYan..
    Tell u what, we will deliver the book ker hospital kalau kak yan nak beli Harga RM59.50. Farah akan sign depan kak yan kat hospital. Amacam ?

  4. saya cuma flip flip kat kedai buku ok ker?

    perghh maintain lah si farah tuh!

  5. Jin…bestnya kalau Farah dapat sign depan Akak…(err..bole masuk TV tak???)..tapikan….!!!bole tak Akak bayar ansuran??…mahe tuh….?…anyway all the best…harap-harap boleh jadi best seller!

  6. aiyakk!! Akak ni dah masuk kategori A ye…isykk! isykk! isykk!…

    Nak order satu…camaner eh nak beli dari adiejin? …teringin lah jugak…maner le tau…dah veteran camni…tetiba terrr…pulak…bukan tak boleh lagi tau…hahahha

    Tapi dgn syarat…nak jugak farah sign tau… πŸ˜›

  7. ish nak paksa orang pulak! nasib baik kita dok jauh, kalau tidak dia pulaih tangan suruh beli!
    (oklaaah sebab adikjin punya pasal, and more importantly farah punya pasal, kak teh beli. Tapi adikjin kena juga beli buku awang goneng!)

  8. Bro,

    Prof.Manal pon interested nih….ade book launch tak soon? kita pon nak yg signed by the author herself, baru kelesss sikit and berbaloi bayar RM59.90.

  9. Salam Adie,
    Terima kasih kerasa boleh pertimbangkan. Tapi saya berseloroh je. Akan beli pada harga RM59.90 tu dengan syarat ada signature the author lah.

  10. Weiiii… marah lah ni, mana pegi category D : Dah ramai anak lelaki, so nak try for anak perempuan pulak.

    Err… itu before ( minus) 9 months, 10 days, 44 days la kan? How? Got arrr that tips in that book?

    Kalau ada, bagi sign satu. Ishhh… Farah’s signature la, not yours! Ahaks!!

  11. KC..
    Flip flip boleh tapi tamau kasik photostat itu buku ah…

    KakYan..
    hehe..masuk TV ??? Rancangan apa ek ? Shhh!!!! nak mintak bayar ansuran bukan kat sini. Nanti semua orang nak. hehe..

    KakLady…
    Boleyyy…email address akak pada eddie@nurfarahin.com nanti saya postkan buku itu. Of course lah signed copy.

    Kakteh..
    nanti kita tukar tukar buku ah. Bila balik mai mesia ? Kalau ada price difference kena belanja kopi kat stabaq. Kopi kedai mamak tak mau.

    Manal..
    Bisa diatur..Book launch ada, tapi belum decide on the date.

    Ibu..
    owhhh tips tu tak payah baca buku. Kalau nak anak perempuan, kena amalkan posisi 187. Kalau nak tahu posisi ini macamana nak buat, tanya Ayah Pin, ketua kerajaan langit.

  12. Makk aiii… sampai dua kali tulis nama haku! Ye la ye la.. lepas setawon.. one more coming up – insya-Allah.. hehehehe..

    P/S: Thanks, Bro! Your promotion page dah merata dah seantero Internet gamaknya! πŸ˜‰

  13. Tahniah to you both – kuar dah bukunya! Mahal-kelasss tu!
    Jeles gak ni – buku saya belum siap apapun lagi. Mungkin kena upgrade kot from category c to b? hehe

  14. lah Grade A pulak!!!

    ok nak satu deliver to singapore tak?

  15. ooopss lupa nak autograph juga:)

  16. uihhh congrats to kak farahin. dah ada bukuuuuu. caya la.

    ummm nanti mesti ada jual kat mph or popular bookstore kan ? dlm dia byk gambar tak ? color tak ?

    amik la gamba wat review sket.. alaaa tunjuk muka depan jek. mana aci bro =D

  17. congrats to kak farah… weh… me can get discount or not? besides, me buy to support maa… must get discount and oso signature laaa… can arr cannnnn…

  18. aaaarggghhh third attempt trying to post a comment …

    Love that PAKSARELA word, hahaha!

    Eh, my kilang tutup secara SUKARELA tau. Kalau tak SUKA pun, actually, kena juga RELA tutup, takut nanti orang ingat dukung cucu pulak.

    Apa ni paksa-paksa orang; you tu RELA nak bagi discount ke? I’ll look out for the book di kedai buku nanti πŸ™‚

  19. alamak….!!!! Kenapa I masih lagi masuk kategori B???? Wuahaha…. nak masuk Kategori A pulak…kilang dah tutup laa….hehehe… nanti takleh jadi nurazzah8, kena tukar nurazzah9 pulak!!!!

    sebab dah kena paksa beli, so jin kena rela bagi diskaun + autograph farah..kalau you nak tumpang autograph pun boleh tapi kat kulit belakang!!! hehehehe…

  20. yes..!!! i need the book. camna nak order ni. by the time i arrive in msia in december nanti, ada lagi tak?? re-print tau..!!! tq, tq..

  21. Adiejin,

    I dah tutup kedai la. Tapi, boleh je beli untuk panduan anak cucu. Boleh kirim pada Nurazzah8? I pun nak autograph you and Farah. tq

  22. audra..
    tq tq .. ur copy is in the poslaju oredy. dah dapat belum ?

    rad..
    upgrade cepat cepat yer. Tahun ni kot ?

    Kak Elle..
    Yes we deliver to Sing..tapi postage u pay k ? Autograf tu no problem..

    Julia..
    alaa, kena ada review ker ? Buku tu memang bergambar and semua gambar gambar kaler..

    Sastri..
    Ish nak diskaun ker ? aiyah. Nanti wa tanya Manager wa. hehe.. autograf no problem..email me to confirm.. eddie@nurfarahin.com

  23. Queen..
    Alaaa..then beli ah buat reference unutk anak cucu. Can oso buy at bookstores. It will hit the stores end Nov. RELA RELA kan lah k. hahaha..

    Nurazzah10..
    Kilang tutup dah ker ? alamak. Ok u will be upgraded tu catagory A with immediate effect. Diskaun boleh. Autograf pun bisa diatur. Email me for details. eddie@nurfarahin.com

    Mulan..
    By ded, masih ada do bookstores. because Nov hi baru the books ada kat stores. I think it is worth to wait kot sebab postage sure mahal nak hantar sana. eh, balik for good dah ker this Dec ?

    Zlaa..
    Definitely boleh kirim pada nurazzah10. Autograf I buat apa ? tak laku sis..heheh…boleh boleh ( angguk angguk, sambil sengih sebab tumpang glamer..hehe )

  24. laaaa,kategori A? lawak jin betul! InsyaAllah bokG akan beli kalu ada rezeki ye! πŸ™‚

  25. he he he, mai kita tukar dgn istana bahagia, tapi buat apa, kilang I dah kena bahan toksik, ranap dah.

  26. goboks..
    baiks…semuga dimurah kan rezeki sentiasa.

    has..
    haha..ok gak tuh kalau main tukar tukar. Takper boleh simpan buat bahan rujukan anak cucu apa.

  27. ehhemmmm…..dengan ini saya telah pun memiliki that 44 days book and signed by hers truly.

    Sekian, harap maklum.

  28. 59.90 mahal for me but cheaper than that tokey nona roguy’s book on the same topic: RM400 plus you!!

    ekceli i nak beli coz jeng jeng jeng, i plan to write an academic article on this topic kwang kwang kwang kwang, nanti i boleh cite yr wife’s name

    eh skrg ni musim promote buku spouse yer? (kak teh jgn mareee). nanti saya tulis buku both adiejin and kak teh boleh tlg promote sebab dah berpengalaman he he he

    -atn

  29. manal…
    congratulations. semuga buku itu membawa manafaat.

    ATN..
    Tenahhhhh… wah awak buat thesis pasal pantang ker ? Lepas tu awak jadi bidan ker ? tukar profession ker ? hehe.. anyway, kalau nak beli, sila maklum segera. can email to eddie@nurfarahin.com.. Saya dan kakteh akan bertukar tukar pasangan…SILAPPPP .. bertukar tukar buku Dec nanti…

  30. uiks category B?..chantekkk..sbb cup pun cup B..hehehe

    mintak2 masin la mulut abe djin supaya sy boleh dpt baby lagi. err..ada panduan skali ke dlm tu camne nk dpt baby ramai2..hehe

    wokeh..nnt i check it out kat bookstores berdekatan dan juga stor makcik cleaner…

  31. Adiejin, Saya rasa awak telah tesilap mengetegorikan saya. Saya jatuh dalam kategori D – Orang yang tak buat bayi lagi dan yang tak bekerja sepenuh masa dan yang tak berduit banyak.
    Orang di dalam kategori D ni tidak wajib membeli tetapi akan diberi percuma!
    Ahak ahak. Ok tak kategori ni Adiejin? You lupa nak letak pulak. Apala awk ni!

  32. Kalau saya buat anak…awak nak jaga tak anak saya? Awak jadi babysitter ok??

  33. aisehhh..gua kategori B yek?…heheh…nanti gua bodek the other half soh beli ini buku..worait?;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: